Canyon ТОП 5 продукта за твоята лятна ваканция

София, 5 август, 2022г.

В разгара на летните ваканции, младежкият бранд за мобилни аксесоари Canyon, представя топ 5 продукта, които да направят всяко едно пътуване лесно, удобно и наистина незабравимо.

Раници подходящи за пътуване – Canyon CSZ-03 и Canyon CSZ-02, които отговарят на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните авиокомпании. Освен с модерен и атрактивен дизайн, раниците се отличават с набора си от функционалности, които задоволяват нуждите на младите хора, които обичат кратките пътувания – удобство при подреждане и използване, осигурена допълнителна безопасност на вещите.

\
Раницата Canyon CSZ-03 можете да закупите от: CABIN SIZE | Ozone.bg.

\
Раницата Canyon CSZ-03 можете да закупите от: CABIN SIZE | Ozone.bg.

Раниците са перфектно проектирани – с голям капацитет от 20 литра и размер от 20X25X40cm, съответстващ на общите изисквания на повечето нискотарифни авиокомпании като RYANAIR, WIZZAIR, SKY UP, LAUDAMOTION и други. Така, всеки, който избере да пътува с Canyon това лято, ще бъде спокоен, че може да вземе със себе си всички необходими лични вещи и те да са винаги с него.

Външна батерия за бързо зареждане 10000 mAh PB-107, създадена, за да ви помогне да харчите по-малко за зарядни устройства с различни видове конектори, като същевременно се възползвате изцяло от съвременните технологии. Батерията има два слота – USB-A и USB-C, което ви позволява едновременно да зареждате две устройства с различни конектори. Освен това батерията е с функция за бързо зареждане. Капацитетът на батерията е достатъчен за три до четири зареждания на съвременен смартфон.

Батерията за бързо зареждане Canyon PB-107 можете да закупите от: ВЪНШНА БАТЕРИЯ CANYON 10000 mAh CNE-CPB1007B (technopolis.bg).

Безжични слушалки с клазически дизайн TWS-3. Моделът осигурява всички необходими функции: хендсфри стерео разговори, автоматично сдвояване, поддръжка на гласов асистент. Само след 2 часа зареждане слушалката работи 3 часа в музикален режим. Комплектът включва 2 чифта вакуумни наушници с различни размери – можете да поставите тези, които са най-подходящите за вас. Микрофоните са поставени по начин, който осигурява перфектен стерео звук за телефонни разговори.

Безжичните слушалки с клазически дизайн Canyon TWS-3 можете да закупите от: True wireless слушалки CANYON CNЕ-CBTHS3W БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА, БЯЛ (technopolis.bg).

Безжична колонка за работа на открито BSP-7. Тази колонка определено ще бъде звездата на всяко ваше пътуване – особено когато е споделено с приятели! Дълбокият съраунд ефект на звука, съчетан със стилно осветление, създава уникална атмосфера. Високоговорителят е съвместим с Windows, iOS и Android и поддържа четири типа връзка – Bluetooth, FM, AUX, USB – всичко необходимо за управление и използване. Безжичната Bluetooth 5.0 връзка осигурява висококачествено предаване на музикалния сигнал при висока сила на звука на разстояние до 10 метра, като същевременно спестява енергия на батерията.

Безжичната колонка за работа на открито BSP-7 можете да закупите от: Bluetooth колонка CANYON CNE-CBTSP7 9W, BLUETOOTH, БАТЕРИЯ ДО 4 ЧАСА, ЧЕРЕН (technopolis.bg).
Canyon ви пожелава безгрижно и щастливо лято!

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени. Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,
България, Чехия, Хърватия, Кипър,
Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,
Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,
Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,
Казахстан, Узбекистан

Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт