Фирмен Профил

CANYON: Be different. Catch the trend.

Canyon е динамично развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модни мобилни аксесоари, мултимедия и периферни устройства за младежи.
Canyon умее да въплъщава необикновени дизайнерски решения във всеки елемент на своите продукти. Създадени в унисон с най-новите модни тенденции, иновативните аксесоари на Canyon помагат на младите хора да изразят себе си да подчертаят своята индивидуалност.

Be different:
Не се притеснявай да бъдеш различен и да променяш своята идентичност. Не засядай в субкултури- създай хармония с хората около теб.

Catch the trend:
Бъди уверен в себе си със своя модерен и стилен вид, в крак с последните тенденции. И не забравяй да използваш въображението си!

Продуктите на Canyon са създадени за тези, които следят модните тенденции и знаят как да бъдат модерни и стилни. Нашата мисия е да допълним образа им.

Canyon силно цени обществения живот, себеосъществяването и свободата. Адаптивността и умението за общуване с различни хора е ключът към успеха в съвременния свят. Canyon помага на хората да променят идентичностите си, да се чувствят като специалисти в много сфери, да се стремят към успеха и да не изграждат афинитет към субкултури.