Политика за поверителност

Отнася се за предоставената от Вас информация, когато използвате нашето мобилно приложение Canyon SmartHome mobile application (накратко – “Приложение”).

Използвайки нашето Приложение, Вие се съгласявате, че приемате Политиката за поверителност и предоставяте вярна и конкретна информация. В случай, че не сте съгласни, следва да прекратите употребата на Приложението.

Запазваме правото си по всяко време да правим промени по Политиката за поверителност, които ще влизат в сила от момента на публикуването им в Приложението. С цел избягване на всякакви съмнения: Ако изберете да ползвате Приложението, Вие се съгласявате с всички промени и нови версии на Политиката за поверителност. В случай на несъгласие, моля прекратете употребата на Приложението и го деинсталирайте.

Ние разбираме Вашата загриженост за начина на ползване и споделяне на личната Ви информация, и оценяваме Вашето доверие в разумната им и конфиденциална употреба от наша страна. Ние се ангажираме да спазваме Вашите желания по отношение на събраната за Вас информация.

Съгласие за ползване на лични данни

Вие приемате и се съгласявате, че можем да събираме, съхраняваме и използваме предоставената от Вас лична информация, която сте споделили по време на инсталация и употреба на Приложението (включително, но не само Вашето име, потребителско име, парола, електронен адрес, дата на раждане, предпочитания за начин на контакт), както и технически данни и свързана информация (включително, но не само техническа информация за Вашето устройство, системен и приложен софтуер и периферия), събирана периодично с цел улесняване на софтуерните ъпдейти, продуктовата поддръжка и други услуги, свързани с Приложението.

Възможно е да използваме събраната информация по регистрация, логване, синхронизация на данни и покупки в Приложението, за управление на устройствата и работа с Приложението, или за подобряване на нашите продукти и услуги, както и за анонсиране на нови продукти, софтуерни ъпдейти или технологии. Също така за вътрешна употреба, като например одит, анализ на данни и проучвания.

Информацията, която ни подавате, се съхранява на сигурно място в нашата база данни. Личната информация е добре защитена. Поддържаме стандарти и процедури за сигурност по отношение на неоторизиран достъп до клиентска информация с цел предотвратяване на изтриване или промяна в данните.

Вие можете по всяко време да достъпвате и коригирате съхранената от нас информация, която Ви касае. По всяко време можете да отправяте запитване към нас за събраната и съхранена Ваша информация и при поискване ние можем да я променим.
Възможно е да разкрием Вашите лични данни пред трети страни, когато това е необходимо по закон, или изискано от правителствени лица във връзка с разследванена измами, нарушаване на интелектуална собственост или други действия, които са незаконни или могат да доведат до подвеждане под отговорност Вас или нашата компания.

Възможно е да разкрием Вашите лични данни пред трети страни, когато имаме причина да вярваме, че това е необходимо с цел адресиране на потенциална или действителна вреда или нарушаване на правата ни, посегателство над наша собственост или наши потребители и всичко или всички, които могат да претърпят загуби или вреди; или когато вярваме, че това разкриване е необходимо с цел защита на нашите права, за предотвратяване на измама и/или подпомагане на съдебно производство, съдебно разпореждане или законов процес, в който нашата компания може да бъде въвлечена. Ще направим възможното, за да Ви уведомим за горното, доколкото е позволено от закона.

Отговорности

Отговорна за личните данни, събрани или използвани в Приложението, е ASBISC Enterprises PLC, 43 Kolonakiou Street, 4103 Limassol, Cyprus, asbiscanyon@gmail.com (“Компанията” или “Ние”). Моля насочвайте всички запитвания, свързани с употребата на Вашите лични данни в рамките на Приложението, към ASBIS като отговорна страна.