Най-доброто за децата: 3 смарт часовника от Canyon

Total
0
Shares

Смарт часовникът е добра алтернатива на смартфона за дете: възможно е детето да прави и получава телефонни обаждания от устройството, без да се тревожите. Смарт часовникът е оборудван и с функция за гласови и текстови съобщения, бележник и будилник. Някои модели са оборудвани и с уеб камера, благодарение на която можете да се свържете с детето си чрез видео връзка по всяко време.

Canyon, утвърдената марка за електронни аксесоари и интелигентни джаджи, зарадва потребителите с модели за деца “Cindy” KW-41. Джаджите съчетават здравина, технологичност и други качества, характерни за модерните смарт часовници. В същото време детските смарт часовници на Canyon са насочени към най-малките потребители и съдържат елементи на играта.

Canyon “Cindy” KW-41

Специалните характеристики на “Cindy” KW-41 са проектирани да забавляват и развиват детето безопасно със 7 образователни игри, музикален плейър и 512MB вградена памет за съхранение на важна информация. Освен това устройството съдържа и калкулатор, будилник, календар и хронометър.

С интелигентните алгоритми и хардуер на KW-41 децата могат да изследват света около себе си и да останат защитени. Смарт часовникът е оборудван със слот за 4G SIM карта за двупосочни телефонни разговори и съобщения, SOS бутон за спешни случаи и 0.3MP камера за снимки.

Canyon “Sandy” KW-34

Детският часовник Sandy KW-34 е оборудван с необходимите функции за проследяване на местоположението на детето и спешна комуникация с него. Като поставите 2G SIM карта в часовника си, можете да проследите точното местоположение на вашето дете на вашия смартфон с помощта на приложението Canyon Life. Благодарение на GPS модула местоположението на детето се определя с точност до 5 метра. Има “паник бутон” – средство за бърза комуникация с възрастни, както и специално известяване, когато детето напусне установената безопасна зона.

Часовникът поддържа приемане на входящи и изходящи повиквания, както и функциите на будилник, крачкомер и камера. Джаджата е затворена в лек миниатюрен калъф и е снабдена с приятна на допир силиконова каишка.

Canyon Tony KW-31

Tony KW-31 е детски телефон във формата на часовник. Инсталирането на 2G GSM SIM карта ще позволи на детето да осъществява и получава обаждания с тази малка джаджа. Слотът за microSD карта позволява съхранението на музика или аудиокниги и тяхното слушане през вградения високоговорител. Камерата и диктофонът дават възможност за запазване на снимки и гласови съобщения, помагайки за запазване на полезна информация. Интересно допълнение са седем образователни игри, както и калкулатор, будилник, календар и хронометър. Изключително проста и удобна джаджа, която е много издръжлива, трудна за счупване или загуба. Това е страхотен подарък както за ученици от началните класове, така и за тийнейджъри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Презареди! Canyon показва как зареждането на джаджи става все по-лесно и по-умно

Безжичното зареждане се превръща в истински символ на съвременния свят, в който мобилните устройства играят ключова роля в ежедневието ни. Удобството и лекотата на използване на такива устройства често стават…
View Post

Canyon: Безжичното зареждане достига пикова популярност

Безжичното зареждане се превръща в ключов елемент от съвременния ни начин на живот, осигуряващ комфорт, мобилност и естетика в използването на технологиите. Устройствата за безжично зареждане са особено популярни в…
View Post

Звукът, който ви кара да се движите: Canyon вече е в Spotify!

Canyon, водещата марка за мобилни и компютърни аксесоари с двадесетгодишна история, създаде свой профил в Spotify. Този нов проект цели да подобри ангажираността на Canyon с нейната аудитория чрез създаване…
View Post

20 години прогрес

Canyon празнува юбилей на пазара на мобилни и компютърни аксесоари  Canyon, водещата марка за мобилни и компютърни аксесоари, с гордост обявява своя юбилей: 20 години на пазара. От основаването си…
View Post