За Canyon

Винаги свежа и актуална

Canyon е марка за стилни, но достъпни аксесоари и безжични устройства. Създадена в Холандия през 2003, Canyon цени свободата на себеизразяване и високите европейски стандарти за качество. Продуктите ни се продават в 26 страни по целия свят.

Canyon носи със себе си приповдигнатото настроение, ярките и модерни цветове, както и мъничко провокативна креативност. Нашите продукти са насочени към младите и динамични хора, както и към всеки който подкрепя идеята за разумното потребление и приветства използването на иновативни технологии.

Canyon – Ти можеш!

Ти си свободен да бъдеш който пожелаеш, без значение от формата на тялото ти, цвета на кожата или сексуалността ти.

Ти си повече от марките, които използваш.

  • Ти можеш да бъдеш себе си, без да се стремиш да впечатлиш другите!
  • Ти можеш да бъдеш съзнателен потребител!
  • Ти можеш да отхвърлиш всички наложени стандарти за това, как изглеждаш! За своето тяло отговаряш ти!
  • Ти можеш да си загрижен за опазването на околната среда и да живееш природосъобразен начин на живот!

Ти променяш този свят към по-добро – твоята креативност, твоите истории, твоята еко-позиция, толерантност, човечност, твоето желание да помагаш и споделяш, твоята разумна консумация са твоят принос към този свят.

Canyon природосъобразен начин на живот

Ние следваме най-строгите хармонизирани еко стандарти на ЕС. Опаковките на Canyon са изработени от рециклируеми материали, като се избягват пластмасовите компоненти.

Canyon насърчава младите хора да водят съзнателен начин на живот като инвестират време и енергия в помощ на Земята, хората и околните живи същества.

Качество преди всичко

Центърът за разработка на продуктите на Canyon следва стриктни процедури за контрол на качеството. Всеки продукт е тестван на множество нива – качество, екологични стандарти за дълготрайност, защита на потребителските данни, опаковка и др.

Нашият екип за обслужване на потребители ще отговори на всички ваши въпроси в потребителския портал. Гаранционната политика на Canyon отговаря на всички необходими изисквания на всички страни.