Canyon Gaming е официален партньор на Counter-Strike: Global Offensive

Следвайте най-големия турнир по Counter-Strike: Global Offensive в региона и спечелете една от 26-те страхотни награди предоставени от Canyon Gaming.

Технологичният бранд създаден за геймъри Canyon Gaming е официален партньор на най-големия турнир по Counter-Strike: Global Offensive в региона. От Чехия до Украйна, турнирът с награден фонд от 20 000 USD събира най-добрите 32 отбора в Централна и Източна Европа.

Целта на турнира е допълнително да разшири хоризонтите на е-спорта за млади играчи, които все още не са влезли в светлините на прожекторите, да им позволи да се докажат, да открие нови таланти и да им помогне да постигнат успех на регионално и международно ниво. Това са ценности, които се подкрепят напълно и от марката Canyon.

Последвайте турнира на Canyon Giveaway | CEE Champions и спечелете една от 26-те награди предоставени от Canyon Gaming – един брой от уникалният геймърски стол Deimos, пет броя геймърски мишки Puncher, пет геймърски главиатури Hazard, пет броя слушалки Nightfall, пет броя геймърски подложки за мишка и пет броя 3-в-1 Gaming Bungee. Днес от 20:00ч CEST, българският отбор SKADE се бори за място на четвърт финала – нека заедно ги подкрепим!

Всички продукти на Canyon Gaming можете да намерите на Canyon Gaming | Desktop.bg – Сглоби твоята машина.

За Canyon Gaming
Canyon Gaming е технологичен бранд създаден за геймъри със сериите си от висококачествени столове, мишки, клавиатури, слушалки и друга компютърна периферия. Продуктите на марката са отличен избор за тези, кото обичат уникалния дизайн и допълнителните функционалности, на достъпна цена, която не влияе на качеството. За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,
България, Чехия, Хърватия, Кипър,
Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,
Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,
Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,
Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт