Смарт часовниците и фитнес гривните на Canyon са вече съвместими с Google Fit и Apple Health

Благодарение на Екипът за разработки на Canyon, приложението Canyon Life е вече напълно интегрирано с Google Fit и Apple Health. Двете платформи се използват от потребителите на телефоните Android и iPhone за събиране на данни от фитнес тренировки. Това дава възможност на всички потребители на смарт часовниците и фитнес гривните на Canyon да се възползват от функционалностите на Google Fit и Apple Health.

Те могат автоматично да експортват информация в двете платформи, за направени крачки, пулс, сън или тренировки, като следват следните лесни стъпки:

1. Свалете приложението Canyon Life от Google Play или App Store.
2. Свържете важият Canyon смарт телефон с Canyon Life – идете на „Настройки“ – „Bluetooth устройства“ и активирайте „Синхронизация с Google Fit / Apple Health“.

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени. Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,
България, Чехия, Хърватия, Кипър,
Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,
Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,
Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,
Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт