Геймпадове за впечатляващи победи

Настанете се удобно и се насладете на страхотно гейминг изживяване с новите гейминг контролери на Canyon! Тази пролет марката пусна на пазара два нови “3-в-1” гейминг контролера –CNS-GP4 и безжичния CNS-GPW6.

Благодарение на вградените двигателчета за вибрация на новите контролери, ще усетите истинско изживяване в играта – всяка експлозия, всеки сблъсък, всеки удар!

News8_920x520px_EN

Отличителна черта на модела CNS-GP4 са режимите за автоматична стрелба и Double Trigger – функции, които лесно се инсталират на бутоните. Тези функции са незаменими в стрелбите и други динамични игри.

На свой ред, безжичният контролер CNS-GPW6 може да работи над 8 часа на разстояние до 10 метра, оборудван с бутон за ускоряване Turbo Fire.

Удобната повърхност на двата модела, гумирания захват, класическата форма и стандартната подредба на бутонитe осигуряват максимален комфорт по време на дълги гейминг сесии. Контролерите са съвместими с PC и с повечето от съвременните конзоли.

Модели:
CNS-GP4 – контролер с кабел
CNS-GPW6 – безжичен контролер

За Canyon Gaming
Canyon Gaming е серия от качествени мишки, клавиатури, контролери и други РС аксесоари, създадени за геймъри. Устройствата са отличен избор за всички, които харесват уникалния дизайн и богатството от функции на достъпна цена.