Изненадайте Коледата, с елегантните мобилни аксесоари и смарт часовници на Canyon

С наближаването на Коледа, младежката марка Canyon представя серия от мобилни аксесоари и смарт часовници, с които да зарадвате близките си в навечерието на празника. Продуктите на марката се отличават със стилен и модерен дизайн, минимистични и в същото време изключително функционални. Те са точно този подарък за Коледа, от който имате нужда и едноверменно с това желаете.

Ако в семейството имате тийнейджъри, които обичат да слушат музика или аудиокниги, то няма как да пропуснете като опция за подарък най-новият смарт часовник на Canyon Salt SW-78. Достатъчно е часовникът да бъде синхронизиран със смартфона, посредством мобилното приложение Canyon Life и телефонът вече не е нужно да бъде с вас за да се насладите на любимите си песни или аудоикниги. Salt SW-78 разполага допълнително и с 512MB вътрешна памет / 480MB свободни за съхраняване на аудио файлове/ на самото устройство, а вграденият аудио плейър възпроизвежда множество аудио формати, вкл. и от мобилните музикални приложения, като YouTube, Spotify и др., когато те са активни на телефона.

Управлението е изведено на циферблата, а батерията осигурява 6 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане! Часовникът може да бъде свързан чрез Bluetooth с външни аудио устройства – слушалки или тонколонка. Напълно водоустойчив и подходящ за плуване, Salt SW-78 е оптимизиран за най-популярните спортове – можете да изберете подходяща програма и да запишете показателите по време на тренировките. Часовникът се предлагав два цвята – черен и розов и е подходящ подарък както за момчета, така и за момичета. Чудесно допълнение към часовника са и безжичните слушалки на Canyon TWS – 1 и TWS – 3.

Освен със стилния си и компактен дизайн, слушалките могат да се похвалят със стерео хендсфри разговори, автоматично сдвояване и разпознаване на гласови команди. И все пак, истинският любител на музиката има нужда да споделя своето преживяване с приятелите си. Затова Canyon предлага безжичната колонка за работа на открито – BSP-7. В нея са вградени всички предпоставки да се превърне в душата на една младежка компания – удобна и лесна за пренасяне, тя може да бъде без проблем навсякъде с вас. Дълбоките баси осигуряват истински съраунд ефект на звука, който в съчетание с празничното осветление вградено в колонката създава чудесна парти атмосфера. Високоговорителят е съвместим с Windows, iOS и Android и поддържа четири типа връзка – Bluetooth, FM, AUX, USB – всичко необходимо за управление и използване. Безжичната Bluetooth 5.0 връзка осигурява висококачествено предаване на музикален сигнал при високи скорости и на разстояние до 10 метра, като същевременно спестява енергия на батерията.

Следващото предложение на Canyon е за всички, които обичат да използват разнообразни смарт устройства – телефони, часовници, слушалки. Двете докинг станции CNS-WCS303 и CNS-WCS501 предоставят напълно безопасно и надеждно зареждане на няколко устройства едновременно. Със CNS-WCS303 можете да зареждане до три устройства едновременно – Apple iPhone, Apple Watch, iPhone и Airpods, смартфони и безжични слушалки поддържащи QI технология. CNS-WCS501 ви позволява още повече – с нея можете да зареждате три устройства безжично и едно с кабел, като станцията е снабдена и с UV лампа, която унищожава повечето микроби и вируси във въздуха. Докинг станциите осигуряват най-добрата скорост на зареждане и с минимистичният си дизайн по много елегантен начин заместват сътрчащите от всеки контакт зарядни устройства. Изключително практични, те позволяват зареждане на самртфона без сваляне на калъфа.

И като говорим за зареждачки, нека да се сетим и за тези около нас, които толкова често говорят по телефона, че постоянно носят зарядно устройство в чантата си и търсят контакти къде да го включат. За тези, които често пътуват или обичат да се впускат в дълги походи сред природата. Точно за тях, Canyon предлага следващото изключително елегантно и функционално решение – външните батерии CNE-CPB2001, CNE-CPB1007B, CNE-CPB1008. Компактни и стилни те могат да зареждат повече от едно устройство едновременно. Напълно безоппасни и с функция за бързо зареждане, те са незаменима част от ежедневието на всеки, който неуморно използва смарт устройствата си или пътува често.

За Canyon
Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени. Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,
България, Чехия, Хърватия, Кипър,
Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,
Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,
Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,
Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт