Малките знаци на голямата любов

Бъди в крак с най-актуалните тенденции – подари стилен аксесоар от Canyon за Св. Валентин

София, 14 февруари, 2022г.

Средата на месец февруари – по традиция виелиците се събират за годишната си среща, тайфуни от снежинки се стелят на воля, и сякаш по ирония, именно той – най-мразовития от всички месеци, стопля сърцата на влюбените и с настъпването си носи очакване, трепет и изненада – носи ни празника на Св. Валентин. Като бранд създаден за младите хора, Canyon разбира шеметното вълнение, което вятъра и снега неусетно данасят със себе си и представя серия от актуални и стилни аксесоари, които биха зарадвали всеки млад човек и които лесно да се превърнат в малките знаци на голямата любов.

Предложенията на Canyon започват с два уникални смарт часовника – “Lollypop” SW-63 и “Salt” SW-78. “Lollypop” SW-63 е ултра тънък часовник със стилен кръгъл циферблат, който перфектно съчетава функционалност и елегантен дизайн и е създаден специално за тези, които искат да поддържат здравословен начин на живот. В него са вградени мултиспорт режим за 8 спорта, включително плуване, йога и кардио тренировки, акселерометър и сензор за проследяване на сърдечния ритъм, напомняне при застояване, хронометър и мониторинг на съня. За допълнителна свобода и спокойствие по време на тренировка, часовникат е със стандарт за защита от малки частици и влага IP68. Смарт часовникът е изключително лесен за употреба с 1.3“ напълно сензорен екран и резолюция от 240х240 пиксела, а батерията издържа до 4 дни без зареждане при активен режим на работа. “Lollypop” SW-63 се свързва с вашия смартфон чрез Bluetooth 5.0 и работи посредством собственото приложение Canyon Life, кадето можете да проследите цялата информация свързана с физическата ви активност и качеството на съня. Персонализирайте циферблата си по ваш вкус, така че той да е възможно най-удобен за вас, контролирайте известията си, камерата и музикалния плейър на телефона си, направо от екрана на часовника. “Lollypop” SW-63 се предлага в три различни цвята – черен, бял и розов и е прекрасен знак за обич – стилен аксесоар, който ви мотивира да се грижите за себе си!

Ако човект, който искате да зарадвате за Св.Валентин е истински меломан или обича да слуша аудиокниги, то няма как да пропуснете като опция за подарък най-новият смарт часовник на Canyon “Salt” SW-78. Достатъчно е часовникът да бъде синхронизиран със смартфона, посредством мобилното приложение Canyon Life и телефонът вече не е нужно да бъде с вас за да се насладите на любимите си песни или аудоикниги. “Salt” SW-78 разполага допълнително и с 512MB вътрешна памет / 480MB свободни за съхраняване на аудио файлове/ на самото устройство, а вграденият аудио плейър възпроизвежда множество аудио формати, вкл. и от мобилните музикални приложения, като YouTube, Spotify и др., когато те са активни на телефона. Управлението е изведено на циферблата, а батерията осигурява 6 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане! Часовникът може да бъде свързан чрез Bluetooth с външни аудио устройства – слушалки или тонколонка. Напълно водоустойчив и подходящ за плуване, Salt SW-78 е оптимизиран за най-популярните спортове – можете да изберете подходяща програма и да запишете показателите по време на тренировките. Часовникът се предлагав два цвята – черен и розов и без съмнение може да се възприеме като знак за израз на любов.

Като чудeсно допълнение към часовника, брандът предлага и безжичните слушалки на Canyon TWS – 1 и TWS – 3. Освен със стилния си и компактен дизайн, слушалките могат да се похвалят със стерео хендсфри разговори, автоматично сдвояване и разпознаване на гласови команди. А за да могат новите стилни аксесоари да радват собствениците си без прекъсване, можете да ги допълните и с една изключително стилна външна батерия Canyon PB-108. Дизайнът й е повлиятот естетиката на Apple, но устройството е съвместимо с всички джаджи, поддържащи стандарт за зареждане 5V/2.1A.

Предимство за потребителите на iPhone и iPad – комбиниран Lightning / Micro-USB вход позволява зареждане на захранващата банка без допълнителни кабели. Капацитетът от 10 000 mAh е достатъчен за 2-3 пълни зареждания на средностатистически смартфон. Устройството има 6 нива на защита, предотвратяваща повреда от късо съединение, прегряване, пренапрежение и други прекъсвания на захранването. Тънък корпус, качествени материали и неутралните цветове – бяло или черно ще зарадват всички, които харесват стилните джаджи!

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени. Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,
България, Чехия, Хърватия, Кипър,
Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,
Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,
Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,
Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт