Безжична мишка на Canyon няма нужда от батерии!

Пролет, 2016. Canyon представи новата, ултра лека безжична мишка, която работи без батерии.

Вероятно сте попадали в ситуация, когато Вашата безжична мишка е спряла да работи точно по средата на важна задача. И отново се налага да смените батерията! С CNS-CMSW7 на Canyon, това няма да се повтори, тъй като мишката разполага с презареждаема мини батерия. Тя може да се зарежда по всяко време през USB-порта на Вашия компютър, или от електрическата мрежа. Ако работите по 8 часа на ден, зарядът на батерията ще е достатъчен за 2 седмици.

News5_920x520px

Мишката е ултра лека и преносима, тежи само 140 грама. Ергономичната форма и мекото покритие позволяват удобен захват в дясната Ви ръка през целия работен ден. В добавка, устройството разполага с чувствителен сензор с възможност за разрешаваща способност от 800, 1200 и 1600 DPI, което улеснява работата с голям екран или два монитора.

Комплектът включва micro USB приемник и кабел за зареждане и свързване към компютър.

Модели:
CNS-CMSW7R – червен
CNS-CMSW7G – сив

За Canyon
Canyon е стилен и модерен световен бранд за PC, мултимедия и мобилни аксесоари за младите хора. С модните и качествени продукти Canyon дава възможност на всеки млад човек да изяви своята индивидуалност и да се чувства добре по всяко време на деня, където и да е.