CANYON представя нов смарт часовник за деца – MyDino KW-33

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя MyDino KW-33 – нов модел смарт часовник, предназначен за деца в начална училищна възраст. Интерфейсът на часовника е създаден изцяло от дизайнерите на Canyon в хип-хоп стил. В това устройство ‚живее‘ симпатичен динозавър. Дино е виртуален приятел в света на здравето и спорта. Той се нуждае от ябълки, които се добавят към запаса му, когато детето спортува или се движи. Часовникът е с инсталирани образователни игри Пъзел и Математика, с които вашето дете може да се забавлява и отпочива от физическото натоварване.

За разлика от повечето детски модели на пазара MyDino не използва SIM карта и няма възможност за следене на местоположение, тъй като основната му цел е друга – да стимулира физическа активност по интересен за детето начин.

Часовникът притежава всички базови функции, измерващи ежедневната активност на детето като измерване на пулс, крачкомер и проследяване на съня. Той се свързва посредством Bluetooth с приложението CanyonLife на смартфона.

MyDino може да бъде настроен да получава известия от социални мрежи и месинджър, да вибрира по време на входящо обаждане, да показва прогноза за времето, да управлява музикалния плеър и камерата на смартфона. Той може също да напомня на детето да се разходи или да пие вода. Будилникът пък е предназначен, за да го събуди навреме за учебните часове.

MyDino KW-33 е детски смарт часвник, който има всички базови функции на часовниците за възрастни като известия, статистика за активност, продължителност на съня, измерване на пулс, крачкомер и други.

Часовникът е изработен от устойчива пластмаса, а каишката е направена от силикон. С размери 41,2 мм х 35,2 мм х 9,3 мм , той е максимално удобен и подходящ за детската ръка. Висококачественият 1,3-инчов IPS сензорен екран е с резолюция 240×240 и ярки цветове.

Не е необходимо устройството да се зарежда постоянно. Капацитетът на батерията от 155mAh поддържа часовника в режим на готовност до 10 дни и осигурява до четири дни активна употреба.

Приложението Canyon Life предоставя удобен начин за управление на MyDino KW-33, както и на цялата гама спортни гривни и смарт часовници Canyon. Подходящо е за смартфони както с iOS, така и с Android операционни системи. Чрез него лесно се правят настройки на часовника, проследяват се и се съхраняват данни за качеството на физическа активност и съня, като показва общото време на сън, лек и дълбок сън.

MyDino KW-33 се предлага в три цветови решения на корпуса и каишката: черен/черен камуфлаж, син/син камуфлаж и зелен/зелен камуфлаж. Устройството вече е налично на българския пазар. Препоръчителната му цена е 79лв.

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.

Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.
За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ

Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,
България, Чехия, Хърватия, Кипър,
Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,
Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,
Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,
Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт