И нека музиката бъде с теб

Canyon представя новият смарт часовник Salt SW-78 – за всички, които обичат да слушат музика и аудиокниги.

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя най-новият смарт часовник Salt SW-78, за всички които често използват аудио плейър, но понякога искат да са далеч от своя смартфон. Достатъчно е часовникът да бъде синхронизиран със смартфона, посредством мобилното приложение Canyon Life, и телефонът вече не е нужно да е с вас, за да се насладите на любимите си песни или аудиокниги. Оставете телефона си в къщи и плейлистите записани на него ще са достъпни дори когато сте далеч от него – докато се разождате в парка или спортувате, без да е необходимо да прехвърляте файловете на часовника. Новият смарт часовник възпроизвежда аудио файлове и от мобилните музикални приложения, като YouTube, Spotify и др., когато те са активни на телефона.

Salt SW-78 разполага допълнително и с 512MB вътрешна памет / 480MB свободни за съхраняване на аудио файлове на самото устройство, а вграденият аудио плейър възпроизвежда множество аудио формати и управлението е изведено на циферблата. Батерията осигурява 6 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане.

Часовникът може да бъде свързан чрез Bluetooth с външни аудио устройства – слушалки или тонколонка. Напълно водоустойчив и подходящ за плуване. Новият смарт часовник е оптимизиран за най-популярните спортове – можете да изберете подходяща програма и да запишете показателите по време на тренировката в паметта на устройството. Salt SW-78 записва направените крачки и синхронизира данните с приложението Canyon Life. Известията от социалните мрежи и другите комуникатори се показват на часовника при синхронизация.

Salt SW-78 е съвместим с всички устройства с операционни системи iOS 12.0+ и Android 6.0+. Модулът Bluetooth 5.0 осигурява надеждна връзка на часовника със смартфона. Часовникът се предлага в два цвята – черно и розово. Препоръчителната му цена е: 129 лв.

За Canyon
Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.

Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.
За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,
България, Чехия, Хърватия, Кипър,
Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,
Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,
Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,
Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт