Тя може

За ярките и динамичните, за тези които обичат музиката и за тези, които искат да бъдат в крак с най-новите тенденции – за всички тях, жените на днешния ден има Canyon

София, 8 март, 2022г.

„Тя може“ – под това мото, марката за стилни аксесоари и безжични устройства Canyon, представя своите предложения насочени към нуждите, динамиката на живот и ценностите на съвременните жени. Брандът подкрепя индивидуалността и свободата на себеизразяване на всеки свой потребител и затова аксесоарите на Canyon са насочени към постигане на максимално добра функционалност, минималистичен и изключително елегантен дизайн.

„Тя може да се погрижи за себе си“ с най-новите функционалности на смарт часовника“Lollypop” SW-63. Ултра тънък часовник със стилен кръгъл циферблат, който перфектно съчетава функционалност и елегантен дизайн и е създаден специално за тези, които искат да поддържат здравословен начин на живот. В него са вградени мултиспорт режим за 8 спорта, включително плуване, йога и кардио тренировки, акселерометър и сензор за проследяване на сърдечния ритъм, напомняне при застояване, хронометър и мониторинг на съня. За допълнителна свобода и спокойствие по време на тренировка, часовникат е със стандарт за защита от малки частици и влага IP68. Смарт часовникът е изключително лесен за употреба с 1.3“ напълно сензорен екран и резолюция от 240х240 пиксела, а батерията издържа до 4 дни без зареждане при активен режим на работа.

„Тя може да слуша любимата си музика по всяко време“ с един от най-актуалните смарт часовници на Canyon “Salt” SW-78. Достатъчно е часовникът да бъде синхронизиран със смартфона, посредством мобилното приложение Canyon Life и телефонът вече не е нужно да бъде с вас за да се насладите на любимите си песни или аудоикниги. “Salt” SW-78 разполага допълнително и с 512MB вътрешна памет / 480MB свободни за съхраняване на аудио файлове/ на самото устройство, а вграденият аудио плейър възпроизвежда множество аудио формати, вкл. и от мобилните музикални приложения, когато те са активни на телефона. Управлението е изведено на циферблата, а батерията осигурява 6 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане! Напълно водоустойчив и подходящ за плуване, Salt SW-78 е оптимизиран и за най-популярните спортове.

„Тя може да бъде напълно независима“ с най-новото поколение външни батерии на Canyon PB-2001. Висок капацитет, компактен корпус и 2 възможности за зареждане – Micro-USB и Type-C кабел. Батерията може да зарежда 2 устройства едновременно, свързани към двата USB-A изхода. Моделът e оборудван с шест вида защита и се предлага в черен или бял цвят на корпуса. PB-2001 заема възможно най-малко място в чантата Ви,предоставяйки максимален коефициент на полезно действие!

„Тя може да бъде динамична и свободна“ с безжичните слушалки TWS – 3. Освен със стилния си класически и компактен дизайн, слушалките могат да се похвалят със стерео хендсфри разговори, автоматично сдвояване, разпознаване на гласови команди и технология Bluetrum BT 5.0 за пестене на енергия.

„Тя може да бъде в крак с най-новите тенденции“ с безжичните станции за зареждане Canyon WS-302 и WS-303. Осигуряват най-добрата скорост на зареждане и са съвместими с всички устройства, поддържащи QI технология. Оригиналната форма позволява едновременното зареждане на Apple Watch, iPhone и Airpods с максимално удобство. Безопасността и скоростта на зареждане се осигуряват от интелигентния чипсет Nuvoton. Достатъчното разстояние за зареждане до 7 мм позволява зареждане на смартфона без сваляне на калъфа.

„Тя може да избере своя аксесоар сама“, но идва нейният празник – изберете го вие, защото „тя може да оцени приятните изненади“.

Посочените в сатията продукти на Canyon можете да закупите от Технополис, Техномаркет и онлайн на Ardes.bg.

За Canyon

Canyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени. Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg

РЕГИОНИ
Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,
България, Чехия, Хърватия, Кипър,
Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,
Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия,
Испания, Великобритания, Украйна
Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,
Казахстан, Узбекистан
Африка: Южна Африка
Латинска Америка: Коста Рика
Близкия изток: Кувейт